Premarriage course

Omdat getrouwd zijn veel leuker kan zijn dan statistieken doen vermoeden.

Wat is de Premarriage Course?

Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. Dat is de Premarriage Course. Tijdens vijf leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan je relatie.

 

Voor wie?

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou! Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of zelfs een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet christelijk en jij wel, of komt je partner uit een andere cultuur. Kortom: de cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en voorbereiden op een toekomst samen!

Hoe werkt het?

De Premarriage Course wordt gegeven op verschillende locaties: studentenverenigingen, kerken, huiskamers of in een restaurant. Je begint meestal met een gezellige maaltijd. Na het eten ga je aan de slag met het thema van de avond. Na een kort, inspirerend verhaal praat je daar samen over door. Geen vraag is te gek om te stellen!

Waarom?

Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend – met een vleugje humor.

Welkom

Ja, zeker welkom, maar op dit moment staat er geen nieuwe Premarriage Course in Haarlem gepland. Heb je interesse? Laat het ons dan even weten via onderstaand contactformulier en dan kunnen we je op de hoogte brengen van de laatste planning!
Wel start er een cursus op 9 oktober 2023 om 19 uur in De Meerkerk in Hoofddorp. Cursusleiders zijn Jaap en Kirsten Keus. Mail voor meer informatie naar info@meerkerk.nl